Följ riksdagsarbetet via nytt nyhetsbrev

 

Riksdagen i veckan riktar sig till dig som vill få nyheterna samlat via e-post i stället för att läsa dem löpande på webbplatsen.

Via nyhetsbrevet Riksdagen i veckan kan du få information veckovis om det som händer i riksdagen. Nyhetsbrevet är ett första steg i arbetet med att utveckla prenumerations- och bevakningsfunktionerna på riksdagen.se.

Riksdagen i veckan tar upp ett urval av det som hänt under den gångna veckan och det som händer kommande vecka. Här kan du bland annat läsa om de viktigaste riksdagsbesluten och utskottsförslagen, om riksdagens internationella arbete och om talmannens arbete. Innehållet utgår ifrån aktuelltnotiserna på webbplatsen och informationen i kalendern. Riksdagen i veckan riktar sig till dig som vill få nyheterna samlat via e-post i stället för att läsa dem löpande på webbplatsen.

Riksdagen i veckan skickas ut en gång i veckan. Under perioder när det inte är några sammanträden i kammaren skickas nyhetsbrevet ut mera sällan.

Du kan prenumerera på Riksdagen i veckan under Prenumerationer. Nyhetsbrevet finns också publicerat på riksdagen.se.

Första steget mot bättre prenumerationstjänster
Riksdagen i veckan är ett första steg i ett omfattande arbete med att utveckla prenumerations- och bevakningsfunktionerna på riksdagen.se. Syftet är att göra det enklare att följa och bevaka riksdagens arbete och beslut.

Längre fram ska det bland annat bli möjligt att skräddarsy sina egna prenumerationer på olika typer av innehåll på webbplatsen, till exempel olika dokumenttyper och uppgifter om förändringar i riksdagens och utskottens sammansättningar. Det ska finnas flera olika prenumerationsformer att välja mellan och det ska bli enklare att hantera sina prenumerationer via webbplatsen. Möjligheterna att prenumerera på kalenderinformation kommer också att förbättras.

Det här inlägget postades i Funktionalitet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *